Barry Hayranlarına Müjde!

11.04.2019 15:49
Barry Hayranlarına Müjde!

WGA 2019 Ödüllerinde "En İyi Yeni Dizi" ve "Make Your Mark" bölümüyle "En İyi Komedi Dizisi Bölümü" ödüllerini kucaklayan Barry’nin 3. sezonu onaylandı!

 

Avrupa Muhabbeti, Diktatör, Kedi ve Silicon Valley gibi yapımlardan tanıdığımız Alec Berg ve İskelet İkizler, Ters YüzSiyah Giyen Adamlar 3 gibi yapımlarda yer alan Altın Küre adayı komedyen Bill Hader’ın yarattığı Barry, bir komedi dizisi olmasının yanında suç ve dram ögelerini de içerisinde barındırıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde, ikinci sezonuyla HBO ekranlarında prömiyer yapan Barry, şimdiden 3. sezon onayını alarak hayranlarını sevindirdi. Yaratıcısı Bill Hader’ın aynı zamanda başrolünü de üstlendiği dizinin kadrosunda Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler ve Henry Winkler gibi isimler de yer alıyor.

 

Ödüllere doymayan ve üç tane de Emmy ödülü bulunan komedi dizisi Barry’nin konusu ise; eski bir asker olan Barry’nin hayali olan tiyatro sahneleriyle buluşmasını ele alıyor. Barry geçmişini arkasında bıraksa da, geçmişi onu trajikomik bir şekilde asla bırakmıyor!

 

Yeni sezon onayını alan Barry’nin 3. sezonunun 2020’de ekranlarda olması planlanıyor.