Lucifer'ın 4. Sezonundan Yeni Fragman Geldi!

11.04.2019 21:02

İlk üç sezonu FX bünyesinde yayınlayan, 4. sezonu için Netflix'e transfer olan dizi Lucifer, yeni sezon tarihini kısa bir fragman ile duyurdu. 

 

Fox’un 4. sezon bölümlerini iptal etmesiyle, hayranlarını büyük bir üzüntüye boğan Lucifer’in imdadına Netflix yetişti ve diziyi satın aldı. 2018 Haziran’da müjdelenen bu haber ile birlikte yeni sezon dedikoduları ortalarda dolaşmaya başlamıştı ama Netflix ketum davrandı ve bu zamana kadar hiçbir iddiaya, dedikoduya yanıt vermeyerek Lucifer’ın gizemini korudu. 

 

Bekleyiş bitti ve geçtiğimiz günlerde yeni sezon için bir fragman yayınlandı. Fragmanla beraber Havva karakterinin de diziye dahil olduğu ilan edildi. Ayrıca, çekimlerin hala devam ettiği sanılırken dizinin çıkış tarihi de açıklandı. Yayınlanan yeni fragman ise diziyle ilgili hiç detay vermiyor ancak çıkış tarihini bildirip, dördüncü sezona ait tüm bölümlerin 8 Mayıs‘ta platformda yerini alacağını müjdeliyor. 

 

Tom Ellis'in Lucifer'ı canlandırdığı dizinin yeni sezonunda ilk günahkar Havva (Inbar Lavi) evrene dahil oluyor. Karakterin amacının intikam mı yoksa bambaşka bir şey mi olduğunuysa bölümler ilerledikçe her beraber öğreneceğiz.