Aksiyon Filmi Anna'nın Afişi Yayınlandı

14.04.2019 01:53
Aksiyon Filmi Anna'nın Afişi Yayınlandı

Başrollerini Sasha Luss, Cillian Murphy, Helen Mirren’nin üstlendiği aksiyon filmi Anna'nın fragmanından sonra afişi de yayınlandı.

 

Son olarak gişede uğruna ayrılan bütçesinin karşılığını veremeyen Valerian filmini yöneten ve hakkında ortaya atılan cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle zor günler geçiren sinemacı Luc Besson, yeni filmi “Anna” ile tekrar aksiyon dünyasına dönüyor. Film, yayınlanan fragmanı temel alındığında yine Besson'un yönettiği “Lucy” ile Angelina Jolie'nin başrolünde yer aldığı “Salt” ve Keanu Reeves'in devleştiği filmlerden olan “John Wick” filmlerinin bir karışımına benzetiliyor.

 

Valerian filminde de oynamış olan Sasha Luss'un başrolünde yer aldığı Anna, yetenekli ve tehlikeli bir suikastçı olan ve tüm operasyonlarını saman altından su yürütürcesine gerçekleştiren Anna Poliatova'nın hikâyesi üzerine kurgulanmış. Luss'un yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Cillian Murphy, Helen Mirren, Luke Evans gibi bilindik isimler de yer alıyor. 

  

Türkiye vizyon tarihi henüz belirsizliğini koruyan film, ilk olarak Fransa'da ve 10 Temmuz 2019 tarihinde gösterime girecek.