Star Wars: The Rise of Skywalker'a Ait Yeni Bir Afiş Yayınlandı

14.04.2019 14:59

Dünyanın en çok aranılan ve en popüler bilim kurgu-uzay savaşları serisi Star Wars'un yeni üçlemesi, Star Wars 9 ile son bulacak. 9. filmin ismi, Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker olarak belirlenip, filmden fragman yayınlanmıştı. Özellikle Star Wars hayranlarının merakla beklediği gelişmelere bir yenisi daha eklendi ve yapımcı şirket tarafından yeni bir afiş daha yayınlandı.

 

Üçlemenin son ve yeni filmi, “Skywalker” efsanesi hakkında uzun zamandır merak edilen soruların cevaplarını verecek. Daha önceki filmlerde, Anakin Skywalker (Darth Vader) ve oğlu Luke Skywalker kendilerini feda ederek "Güç" ile buluşmuştu ve bu aradan geçen vakitte maalesef Leia Organa, Solo'yu canlandıran Carrie Fisher, 16 Aralık 2016'da hayatını kaybetmişti. Skywalker kanını taşıyan Ben Solo ise Karanlık Taraf'ın kuklası haline gelmişti.

 

Ben Solo'nun, Anakin Skywalker gibi duyduğu vicdan azabından ötürü doğru yola dönmesini bekleyenler bu filmde de hayal kırıklığına uğrayacak gibi gözüküyor. Filmin 19 Aralık 2019'da vizyona girmesi planlanıyor.

 

Star Wars 9: The Rise of Skywalker'ın fragmanına yukarıdan; afişineyse aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 
  • Yeni Afiş!