Pokémon Dedektif Pikachu’nun Karakterleriyle Tanışıyoruz!

15.04.2019 13:20

90’lı yılların çocuklarının yakından tanıdığı sevimli kahraman Pikachu’nun, dedektif olarak karşımıza çıktığı filmi Pokémon Dedektif Pikachu'dan, çok eğlenceli yeni bir karakter tanıtım fragmanı geldi!


Ryan Reynolds’ın sesiyle hayat bulacak olan, Pikachu’nun 10 Mayıs 2019’da vizyonda seyirciyle buluşacak animasyon filmi 'Pokémon Dedektif Pikachu', canlı çekim tekniğiyle çekiliyor. Özellikle 90’lar neslinin merakla bekledikleri filmin yönetmen koltuğunda 'Köpekbalığı Hikayesi', 'Canavarlar Yaratıklara Karşı', 'Gulliver’in Gezileri' ve 'Goosebumps: Canavarlar Firarda' gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Rob Letterman oturuyor. Aksiyon ve macera ögeleriyle harmanlanmış olan animasyon filminde Justice Smith, Ken Watanabe, Bill Nighy, Rita Ora, Chris Geere ve Kathryn Newton gibi isimler de yer alıyor.

 

Filmden yayınlanan son fragmanda ise, 1990’lı yıllarda dünyayı kasıp kavuran Pokemon çılgınlığından tanıdığımız karakterler de yer alıyor. Sempatik pokemonlar, Pokémon Dedektif Pikachu’nun oyuncu seçmelerine katılıp yeteneklerini sergiliyorlar.

 

Son fragmanını yukarıdan izleyebileceğiniz filmin hikayesi ise; dedektif Harry Goodman'ın gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Goodman'ın 21 yaşındaki oğlu Tim (Justice Smith), babasına ne olduğunu öğrenmek için araştırmalar yapmaktadır. Harry'nin soruşturmaya yardımcı olmak isteyen eski pokémon ortağı Detective Pikachu ise kendini bir dedektif olarak kanıtlamak istemektedir. Pokémon dünyasında hiçbir insan ve pokémonun yapamayacağı şekilde, konuşarak birbirleriyle iletişim kurabilen Tim ve Pikachu, gizemi çözmek için heyecan verici bir maceraya çıkar. İnsanların ve pokémonların hiper-gerçekçi bir live-action dünyasında yan yana yaşadığı, modern bir metropol olan Ryme Şehri'nin neon ışıklı sokaklarında ipuçlarını kovalar, farklı bir dizi pokémonla karşılaşır ve şok edici gerçeği ortaya çıkarırlar. Bu öyle bir gerçektir ki, dünyalarındaki barışçıl birlikteliği yok edebilir ve bütün pokémon evrenini tehdit edebilir...

 

Pokémon Dedektif Pikachu, beyaz perdede seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Filmin vizyon tarihiyse 10 Mayıs 2019 olarak açıklandı.