Taron Egerton’ın Elton John’u Canlandırığı Rocketman’in Yeni Posteri

15.04.2019 14:27
Taron Egerton’ın Elton John’u Canlandırığı Rocketman’in Yeni Posteri

Daha önce tartışmalı sahneleriyle de gündemde yer alan Elton John’ın hayatını konu alan Rocketman filminin yeni bir afişi paylaşıldı.


Merakla beklenen film Rocketman’de ünlü sanatçı Elton John’a, Taron Egerton hayat veriyor. Film, özellikle sanatçının kariyerindeki ilk yıllarına odaklanıyor. Elton John’un hayatına dair en önemli yıllar olarak görülen bu yıllara ait bilinmeyenleri ve Kraliyet Müzik Akademisi'nden süper yıldızlığa yükselişini anlatan film, 7 Haziran 2019’da izleyicisiyle beyaz perdede buluşmaya hazırlanıyor.

 

Prömiyerini 14-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Cannes Film Festivali’nde yapacak olan Rocketman, özellikle Boheminian Rhapsody’den sonra; oldukça büyük beklentilerle görücüye çıkacak.

 

Merakla beklenen Rocketman’in yönetmenliğini “Yıldız Tozu”, “Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana”, “Üç Silahşörler”, “Fil Adam” ve “Tristan ve Isolde” gibi yapımlardan da tanınan Dexter Fletcher üstleniyor. Başrolde Taron Egerton’u izleyeceğimiz filmde, ünlü aktöre Richard Madden, Jamie Bell, Bryce Dallas Howard ve Steven Mackintosh gibi isimler de eşlik ediyor.

 

Daha önce tartışmalı sahneler ile de gündemimizde yer alan Rocketman filminin gişe başarısının yükseltilebilmesi için, Paramount Pictures filmin bazı sahnelerinin çıkarılarak, 13+ yaş sınırlaması ile vizyonda yer bulmasını istiyordu. Filmin yönetmeni Dexter Fletcher ve ekibinin ise, bu konuda tamamen aksi görüşte olduğu söyleniyordu. Konu hakkında detaylı bilgi edinmek için buraya tıklayarak ilgili haberimize ulaşabilirsiniz.

 

7 Haziran tarihinde vizyondaki yerini almaya hazırlanan Rocketman’in posterini ise, aşağıda bulabilirsiniz.