Hillbilly Elegy Oyuncu Kadrosunu Tamamlıyor!

16.04.2019 00:12
Hillbilly Elegy Oyuncu Kadrosunu Tamamlıyor!

2006 yılından beri kariyerinin en parlak dönemini yaşayan ve bu süreç içerisinde altı kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktris Amy Adams’ın başrolünü üstleneceği kesinleşen Netflix drama filmi “Hillbilly Elegy” oyuncu kadrosunu tamamlamak üzere! Genç yıldız Gabriel Basso’nun “The Big C” dizisindeki başarısından sonra şimdi de Hillbilly Elegy kadrosuna dahil olduğu açıklandı.


Filmin yönetmenliğini kariyeri boyunca iki Oscar ödülü kazanmış olan ve “Apollo 13”, “Akıl Oyunları”, “Zafere Hücum”, “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi” filmleri ile tanınan usta yönetmen Ron Howard üstleniyor.“The Wife”taki başarısı ile elde ettiği adaylık da hesaba katılınca toplamda yedi Oscar adaylığını elde eden usta oyuncu Glenn Close’un da oyuncu kadrosunda bulunduğu filmin senaristi ise 2017 yapımı “Suyun Sesi”nin Oscar adayı senaristi Vanessa Taylor.

 

Hikaye detayları açıklanmamış ve yalnızca ipuçları üzerinden varılan sonuçlara bakacak olursak “Hillbilly Elegy”, Amerikan rüyasının günümüze uyarlanması üzerinden Apalaş Dağları'nda yaşayan bir ailenin üç farklı nesline odaklanıyor. Hikâye, Yale Üniversitesi’nde hukuk okurken memleketine dönmek zorunda kalan ailenin en küçük üyesinin gözünden ve onun şahsi anlatımıyla kurgulanmış. Film, J.D. Vance’ın 2016 tarihinde aynı isimle piyasaya sürdüğü anı türündeki kitabından uyarlanarak hazırlanıyor. 

 

Filmin vizyon tarihiyle ilgiliyse hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.