Barış Atay Filmi Aden’den Yeni Bir Afiş Paylaşıldı

16.04.2019 14:34
Barış Atay Filmi Aden’den Yeni Bir Afiş Paylaşıldı

Prömiyerini 34. Varşova Film Festivali’nde yapan ve festivalin ana yarışmasındaki tek Türk filmi olarak bizi gururlandıran, geçtiğimiz günlerde de 38. İstanbul Film Festivali’nde de izleyiciyle buluşan Barış Atay filmi Aden’den yeni bir afiş paylaşıldı.


Barış Atay’ın ikinci yönetmenlik tecrübesi olan “Aden”in senaryosunu ise 2011 yapımı İzmir Çetesi adlı filmden de tanınan Onur Orhan kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise, "Canım Ailem", "Ev", "Limonata", "Uçurum" yapımlarından Funda Eryiğit; "Kaybedenler Kulübü", "Devrim Arabaları", "New York'ta Beş Minare" ve "Eğreti Gelin" yapımlarından Onur Ünsal; "Arka Sıradakiler", "Bizans Oyunları", "Eksik" yapımlarından Caner Erdem; "Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi", "Leyla ile Mecnun", "Gönülçelen" yapımlarından Sermet Yeşil gibi isimler yer alıyor.

 

Türk yapımı, dram filmi Aden’in konusu ise; savaş ve kıtlığın ardından, kendi cennetlerini bulmak için yola koyulan iki kardeşin dünyalarına giren iki yolcunun hikayesine odaklanıyor. Kardeşlerin sakladıkları sır ve suç ortağı oluşları hikayeye farklı bir tat katıyor. Müziklerle hikayeyi destekleyen filmin müzikleri ise Uğur Ateş’e emanet edilmiş.

 

Barış Atay’ın sinemaseverleri heyecanlandıran filmi Aden’den paylaşılan son afişi aşağıda inceleyebilirsiniz.