Brad Pitt Yapımcılığında Chris Cornell Belgeseli Çekiliyor!

16.04.2019 15:47
Brad Pitt Yapımcılığında Chris Cornell Belgeseli Çekiliyor!

2017 yılında, 52 yaşındayken kendini asarak intihar eden ünlü müzisyen Chris Cornell’in belgesilinin çekileceği haberleri, şarkıcının hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Üstelik belgeselin yapımcılığını Chris Cornell’in yakın arkadaşı olan Brad Pitt üstelenecek!


Ünlü müzisyen Chris Cornell, hayatı boyunca 16 defa Grammy Ödülleri’ne aday olmuş ve üç defa da kazanmıştı. Başarılı müzisyen Detroit’te verdiği konserden birkaç saat sonra öldüğü haberi gelmişti. Genç yaşta hayatını kaybeden ancak 4 oktavlık sesiyle hafızalara kazınan Chris Cornell’in belgeselinin çekileceği haberini Variety duyurdu.

 

Belgeselin yapımcılığını, Cornell’in yakın arkadaşı Brad Pitt ve ölümünün ardından dul kalan eşi Vicky Cornell üstleniyor. Chris Cornell belgeselinin yönetmen koltuğunda ise "Hiç Hesapta Yokken", "Zafer Gecesi", "Hancock", "Battleship", "Kara Gün" ve en son "Mile 22"nun yönetmenliğini üstlenen Peter Berg’in oturacağı söylentiler arasında yer alıyor.

 

Geçtiğimiz yıl rock yıldızı Freddie Mercury’nin hayatını konu alan "Bohemian Rhapsody"nin gişe başarısı ve 4 Akademi Ödülü almasının ardından, özellikle önemli müzisyenlerin biyografilerini gerek film, gerekse belgesel olarak epey izleyeceğiz gibi görünüyor. 7 Haziran’da vizyonda yerini alacak olan "Rocketman" filmi Elton John’un hayatına ışık tutarken; henüz ülkemizdeki vizyon tarihi belli olmayan Ron Howard’ın yönetmenliğini üstlendiği "Pavarotti" belgeseli de aynı tarihte Amerika’da seyirciyle buluşacak.

 

Heyecanla beklediğimiz Chris Cornell belgeseli hakkındaki detaylar henüz çok gün yüzüne çıkmamış olsa da, haberler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.