The French Dispatch Kadrosuna Christoph Waltz Katıldı

16.04.2019 17:38
The French Dispatch Kadrosuna Christoph Waltz Katıldı

Wes Anderson yönetmenliğinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan film The French Dispatch kadrosuna iki Oscar ödüllü aktör Christoph Waltz’ın da katılması, filmle ilgili heyecanı arttırdı.


"Django Unchained" ve "Inglorious Basterds" filmleriyle Oscar heykelciğini kucaklayan Christoph Waltz’ın "The French Dispatch"in oyuncu kadrosuna katıldığı, "Yükselen Ay Krallığı", "Büyük Budapeşte Oteli", "Come Together: A Fashion Picture in Motion" ve "Köpek Adası" yapımlarından tanınan yönetmen Wes Anderson tarafından açıklandı.

 

Güçlü oyuncu kadrosuyla da göz dolduran filmde Oscarlı oyuncu Tilda Swinton, Saoirse Ronan, Timothee Chalamet, Bill MurrayLea Seydoux, Benicio Del Toro, Willem Dafoe gibi birçok önemli isim de yer alıyor.

 

2020 yılında izleyiciyle beyaz perdede buluşması beklenen filmin konusu ise, Amerikalı bir gazetecinin, yazma özgürlüğünün kısıtlanmaması için, Fransa’da kendi dergisini yaratmaya çalışmasına ışık tutuyor. Oldukça özgün bir senaryoya sahip olduğunu düşündüğümüz "The French Dispatch"in senaristliğini de yönetmen koltuğunda oturan Wes Anderson üstleniyor.

 

Oyuncu kadrosuna Christoph Waltz’ın katılmasıyla dikkatleri iyice üzerine çeken film, sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.