Avengers: Endgame’den Sızan Spoiler ile İlgili Açıklama Geldi

17.04.2019 09:16
Avengers: Endgame’den Sızan Spoiler ile İlgili Açıklama Geldi

25 Nisan 2019 tarihinde hayranları ile buluşmak için gün sayan Avengers: Endgame‘den sızan video ile ilgili olarak Marvel’dan, Avengers damgalı bir açıklama yayınlandı.


Filmin yönetmenleri Russo kardeşler "DonSpoilTheEndGame" yani "Endgame'e dair spoiler vermeyin" ve "Avengers Demands Your Silence" yani "Avengers sessizliğinizi talep ediyor" etiketleri ile yaptıkları paylaşımda, Marvel hayranlarına videoyu izlememeleri ve yaymamaları için çağrıda bulundu.

 

Haberin en altında, Marvel’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı duyurunun orjinalini bulabilirsiniz ancak yapılan açıklamanın çevirisi ise şöyle;

"Dünyadaki en harika hayranlara,

Birkaç gün içerisinde Avengers: Endgame filmini göreceğiz. Herkes filmi ilk gün izleyemeyebilir. Sizden filmin vizyona girmesinden birkaç hafta sonrasına kadar hikayeyi ya da konunun detaylarını Marvel hayranlarıyla paylaşmayarak sessiz kalmanızı talep ediyoruz. Filmin hem sizin için mahvolmaması için, hem de sizin başkalarına spoiler vermemeniz için sosyal medyayla olan mesafenizi korumanızı talep ediyoruz. Biliyoruz ki tüm gün bunu konuşmak istiyorsunuz. Ama her şeyin zamanı vardır. Sabırlı olmanızı, sakin kalmanızı ve spoilerlara maruz kalmamanızı rica ediyoruz. Filme dahil olan herkes son üç yılda yüksek oranda gizlilikle çok sıkı çalıştı. Şimdi filmi arkadaşlarımız için mahvetmemek adına bizim sıramız geldi. Gelecek haftalarda Endgame'i gördüğünüz zaman aynı gizliliği korumanızı istiyoruz. Böylece tüm arkadaşlarımız filmi ilk kez izlediklerinde aynı deneyime sahip olabilirler..."


Merakla beklenen Marvel filmi Avengers: Endgame, Marvel evreninde bir devri kapatıp yeni bir devri açacak. Anthony ve Joe Russo kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği filmde Captain Marvel rolü ile Brie Larson, Black Widow rolü ile Scarlett Johansson, Ant-Man rolünde Paul Rudd, Nebula rolünde Karen Gillan yer alacak. Robert Downey Jr. yine Iron Man, Chris Evans ise Captain America olarak karşımıza çıkacak.  Yazmakla bitmeyen dev bir kadroya sahip olan "Avengers: Endgame’de" Tom Holland Spiderman, Evangeline Lilly The Wasp ve Chris Hemsworth de Thor karakterlerine hayat verecek.

 

Merakla beklenen Avengers: Endgame 25 Nisan’da hayranları ile beyaz perdede buluşacak. Marvel’in sosyal medya üzerinden, spoiler ile ilgili olarak yayınladığı açıklamanın orjinalini aşağıda görebilirsiniz.