Kült Korku Filmi Child’s Play'in Yeni Versiyonunda Şeytani Bebek Chucky Nasıl Görünecek?

17.04.2019 12:50
Kült Korku Filmi Child’s Play'in Yeni Versiyonunda Şeytani Bebek Chucky Nasıl Görünecek?

Sinema tarihinin en kült korku filmlerinden olan 1988 yapımı “Child’s Play” yoğun talebe karşılık olarak tekrar çekiliyor. Hatta şeytani bebek Chucky’nin filmdeki ilk görseli yayınlandı bile. 

 

“Star Wars” serisinde Luke Skywalker olarak karşımıza çıkan ve DC yapımlarında Joker’i seslendiren başarılı aktör Mark Hamill tarafından seslendirilen Chucky’nin yer aldığı 2019 yapımı Child's Play'e ait ilk uzun fragmanın ise önümüzdeki Perşembe günü yayınlanacağı duyuruldu.

 

Oyuncu kadrosunda Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry, David Lewis, Ty Consiglio, Beatrice Kitsos ve Kristin York gibi isimlerin yer aldığı film, Lars Klevberg tarafından yönetilecek ve filmin yapımcı kadrosunda ise 2017’nin sevilen korku filmi “O”nun da yapımcılığını üstlenmiş olan David Katzenberg ve Seth Grahame-Smith bulunuyor.

 

Annesi, Küçük Andy’e doğum günü hediyesi olarak Buddi marka bir bebek alır. Tüm çocukların hayali olabilecek güzellikteki bu oyuncak bebek, ne anne ne de küçük Andy’nin tahmin dahi edemeyeceği dehşetlerle doludur. Çünkü bebek, yazılım hatası yapılarak üretilmiştir. Bu hata nedeniyle, bebeğin öğrenme sınırlarını ortadan kalkmıştır. Çok da tehlikeli değilmiş gibi görünen bu durum, bebeğin şiddet ve kötülük kavramlarını öğrenmesi ile öngörülemeyecek kadar tehlikeli bir hal alır. 

 

21 Haziran 2019 tarihinde Amerika’da gösterime girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

 

Görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.