Gerilim Filmi Gretel and Hansel’in Vizyon Tarihi Açıklandı!

17.04.2019 14:45
Gerilim Filmi Gretel and Hansel’in Vizyon Tarihi Açıklandı!

Oldukça aşina olduğumuz masal Hansel ve Gretel’i, korku ve gerilim öğeleri ile yoğurarak yeniden yorumlayan Oz Perkins filmi, Hollywood Reporter’ın haberine göre 31 Ocak 2020’de vizyondaki yerini alacak.


Merakla beklenen film; uzun zaman önce, uzak bir masal diyarında, küçük bir kızın erkek kardeşi ile beraber yiyecek ararken, dehşetin içine düşmesini konu alıyor. Fantastik tanımlanamalarla güçlendirilen filmin senaryosunda Chewing Gum ile BAFTA adaylığına layık görülen  Rob Hayes’in imzası olacak.

 

Filmin yönetmen koltuğunda ise Sekreter, Şubat, Erosion, Soğuk Gece Gelir, I Am the Pretty Thing That Lives in the House  ve Mutfak Sohbetleri yapımları ile tanınan Oz Perkins yer alıyor. Gretel ve Hansel’in yapımcılığını ise La La Land ile 2017 yılında BAFTA kazanan Fred Berger ve 2013 yapımı Afflicted, Gece Yarısı, İsyan, ve Ruhlar Bölgesi yapımlarının yapımcısı olarak da tanınan Brian Kavanaugh-Jones üstleniyor.

 

Merakla beklenen filmde Gretel’e Sophia Lillis hayat verirken kardeşi Hansel’i ise Samuel Leakey canlandıracak. Filmin oyuncu kadrosunda Alice Krige’yi Holda; Jessica De Gouw’u Holda’nın gençliği; Charles Babalola’yı Avcı; Ian Kenny’i ise Şovalye olarak izleyeceğiz.

 

Korku, gerilim filmi severleri heveslendiren film 31 Ocak 2020’de vizyona girecek.