Sevilen Netflix Dizisi Sex Education'ın 2. Sezonundan Haber Var!

17.04.2019 15:04
Sevilen Netflix Dizisi Sex Education'ın 2. Sezonundan Haber Var!

Yayınlanan ilk sezonu ile beklenenin üstünde ilgi gören İngiliz yapımı Netflix dizisi Sex Education, sezon finali ile izleyenlerinin aklında bir çok soru işareti oluşmasına sebep olmuştu. Neyse ki, dizinin en az ilk sezonu kadar beğenileceği ön görülen 2. sezonunun hazırlıklarının devam ettiği müjdelendi.

 

Netflix'in sevilen gençlik dizisi Sex Education'ın yeni bölümlerine dair henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmamış olsa da, dizinin yeni sezon çekimlerinde ilkbahar aylarında başlanacağı duyuruldu. 

 

Dizinin ilk sezonunun sonunda merak edilenlerden biri “Otis” karakterinin akıbetiydi. Yapım ekibinin, içlerinde Asa ButterfieldConnor SwindellsAlistair Petrie, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Aimee-Lou Wood ve Kedar Williams-Stirling'in de olduğu ana oyuncu kadrosunun 2. sezonda geri döneceğini belirtilmesi ile bu soru işareti aydınlandı. Dizinin ana karakteri Otis’in 2. sezonda olmayacağını varsayarak üzülen sevenleri de rahat bir nefes aldı. 

 

Sevilen dizi "Sex Education"; özgüvensiz bir lise öğrencisi olan Otis'in, asi arkadaşı Maeve'in teklifi ve desteği ile okulda bir seks terapisi kliniği açmalarını ve okuldaki insanlara cinsellik üzerine eğitim vermeye başlamalarını konu alıyor.