Hakan: Muhafız’ın 2. Sezonundan Karakter Posterleri Geldi!

18.04.2019 11:04

İkinci sezon galasını İstanbul Film Festivali’nde yaparak bu yıl bir ilke imza atan Netflix’in Türkiye’den ilk orijinal yapımı "Hakan: Muhafız"dan karakter posterleri paylaşıldı.

 

Merakla beklenen dizi 5-16 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 38. İstanbul Film Festivali’nde ilk iki bölümüyle gala yaparak bir ilki gerçekleştirmiş ve sevenleriyle buluşmuştu.

 

Netfix’in sevilen dizisi 26 Nisan tarihinde, dijital platform üzerinden hayranlarıyla buluşacak. 2. sezonuna sayılı gün kala "Hakan: Muhafız" (The Protector)'den gelen karakter posterleri heyecanın dozunu arttırdı!

 

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi ünvanını taşıyan Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonu, başarılı bir açılış sezonunun ardından heyecanla bekleniyor. Dizide yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy’a Hazar ErgüçlüAyça Ayşin TuranOkan Yalabık, Saygın Soysal gibi sevilen isimler de eşlik ediyor. Üstelik yeni sezonda Engin Öztürk, Boran Kuzum, ve Burçin Terzioğlu’da Hakan:Muhafız kadrosunda yer alacaklar. 10 bölümlük ilk sezonunun hemen ardından, ikinci sezon çekimleri için çalışmalara başlayan dizi ekibi, üstün başarılarıyla dizinin 3. ve 4. sezonu için de onayı almıştı.

 

Sevilen dizi, sıradan bir genç olan Hakan’ın, kontrolü dışında kendisine verilen bir görev yüzünden İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesini ve yaşantısının bir anda alt üst olmasını konu alıyor.

 

 

Karakter posterlerini aşağıda bulabileceğiniz Netflix’in sevilen dizisi "Hakan: Muhafız", 2. sezonu ile 26 Nisan 2019’da Netflix aracılığıyla hayranlarıyla buluşacak.