X-Men: Dark Phoenix’den Final Fragmanı Geldi

18.04.2019 11:18

Setinden yeni de bir fotoğraf paylaşılan "X-Men: Dark Phoenix", final fragmanını merakla bekleyen hayranlarının beğenisine sundu.


Heyecanla beklenen filmler arasında yer alan "X-Men: Dark Phoenix", 7 Haziran 2019’da hayranlarıyla buluşmadan önce, filmden yayınlanacak olan son fragmanı sinemaseverlerle buluşturdu. X-Men serisinin 4. filmi olan "X-Men: Dark Phoenix" filminde, serinin önceki filmlerinin de senaristliğini üstlenen Simon Kinberg’i yine hem senarist hem de yönetmen koltuğunda görüyoruz. "Deadpool 2", "Marslı", "Doğu Ekspresinde Cinayet", "Sindirella", "İyi Olan Kazansın" gibi filmlerin yapımcılığını da üstlenen Simon Kinberg, filmin yapımcılığını da serinin önceki filmleri ve "Constatine" gibi önemli filmlerin yapımcılığını üstlenen Lauren Shuler Donner ile paylaşıyor.

 

"X-Men: Dark Phoenix" filminde, "X-Men: Apocalypse" ile ekibe dâhil olan Jean Grey, çizgi romana sadık kalınarak filmin ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor. 7 Haziran’da izleyiciyle buluşacak film; kozmik bir varlığın etkisiyle engel olunamaz büyüklükte bir güce kavuşan Jean Grey’in Magneto’nun da etkisiyle Dark Phoenix’e dönüşmesi, X-Men’i hiç istemediği halde, kendi ekiplerinden biriyle mücadele etmek zorunda bırakışını konu alacak.

 

Merakla beklenen "X-Men: Dark Phoenix"te Dark Phoenix'e Sophie Turner ve Magneto'ya Michael Fassbender hayat verirken; başrol ikilisine Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters gibi önemli isimler de eşlik edecek.

 

Film setinden dün yayınlanan son kareyi görmek için buraya tıklayarak, ilgili habere gidebilirsiniz. "X-Men: Dark Phoenix"in yayınlanan final fragmanını ise yukarıdan izleyebilirsiniz.