Game of Thrones Korsanları

19.04.2019 12:22
Game of Thrones Korsanları

8. ve final sezonu ile 14 Nisan tarihinde ekranlarda hayranlarıyla buluşan fenomen dizi Game of Thrones'u 55 milyon kişi korsan sitelerden izledi.


Spoiler içermez.


Heyecanla beklenen dizi Game of Thrones’un son sezonu 90 dakikalık 6 bölümden oluşuyor. Game of Thrones 8. Ve final sezonunun ilk bölümü 14 Nisan, pazartesi günü seyircisiyle buluştu. Son sezonda izleyiciye televizyon tarihinin en büyük savaşını yaşatacak olan Game of Thrones; dizinin yapımcı şirketi HBO’dan gelen verilere göre sezonun açılış bölümünü yasal yollardan 17,4 kişi tarafından izlendi. Öte yandan, küresel olarak korsan hareketini inceleyen MUSO adlı kuruluş tarafından yapılan açıklamaya göre dizinin ilk bölümü 54,261,910 defa korsan olarak izlendi! Yani Game of Thrones’i korsan olarak izleyen kişi sayısı, yasal yollardan izleyen kişi sayısının neredeyse 3 katı!

 

 

Hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thorenes sekizinci ve son sezonuyla hayranlarıyla son defa buluşup onlara son kışını yaşatarak, veda edecek. Büyük bir savaş ve bu büyük savaşa ek olarak, taht mücadelelerini ve yeni ittifakların kurulmasını da heyecanla izleyeceğimiz dizi, George R. R. Martin'in kitabından uyarlanıyor. Game of Thrones’in ekranlara veda etmesinin ardından, HBO Game of Thrones hayranlarını kaybetmemek için oldukça yoğun çalışıp, yeni diziler üretecek.

 

Korsan olarak indirilen ve izlenen diziler arasında da birinciliği kaptırmayan Game of Thrones, son sezonu ile HBO ekranlarında yer alıyor.