Greta'dan İki Yeni Afiş

19.04.2019 20:37
Greta'dan İki Yeni Afiş

Metroda bulunan bir çantanın sahibine ulaştırılması sonucu yolları kesişen iki kadının hikâyesini konu alan Neil Jordan filmi “Greta”ya ait iki yeni afiş yayınlandı.

 

New York’ta tek başına bir hayat sürmeye çalışan Frances, metroda unutulmuş bir çanta bulur. Çantanın sahibi piyano öğretmeni Greta’dır. Çantayı sahibine ulaştırmak konusunda ısrarcı olan Frances, hemen yola çıkar. Greta’nın, evine kadar gelip kendisine çantasını ulaştıran düşünceli ve dürüst Frances’e teşekkür etmek için onu kahve içmeye davet etmesiyle birbirlerini tanımaya başlayan Frances ve Greta kısa bir sürede arkadaş olurlar. Yakın zamanda annesini kaybetmiş olan Frances ile kocasını kaybeden Greta için bu arkadaşlık öngörülemeyecek kadar değerli bir hal alır. Ancak bir süre sonra Frances, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder ve ikili arasındaki ilişkinin dinamiği ve samimiyeti tamamen değişir.

 

Yönetmen koltuğunda Oscar'lı yönetmen Neil Jordan’ın oturduğu psikolojik gerilim filminin oyuncu kadrosunda ise, Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz, Maika Monroe, Colm Feore ve Stephen Rea var.

 

19 Nisan tarihinde vizyona giren filmden yayınlanan son iki afişi aşağıda görebilirsiniz.