Alexandra Daddario'lu We Have Always Lived in the Castle'dan İlk Fragman

19.04.2019 23:19

“Dünya korkunç insanlarla dolu…” Gerçekten de öyle…

Jackson'ın aynı isimdeki klasik romanının bir uyarlaması olan; gerilim filminde büyük bir malikanede yaşayan, amcalarına bakan iki kız kardeşin hikayesi baz alınan "We Have Always Lived in the Castle"a ait ilk resmi fragman yayınlandı. 


Merricat, Constance ve Julian Amca, ailelerinin geri kalanının şüpheli ölümlerinden sonra altı yıldır tecrit altında yaşamaktadır. Kuzen Charles, aile servetini çalmaya geldiğinde kendisine engel olmaya çalışan olmasın diye evdekileri yıllardır sakladıkları karanlık bir sırrı açığa çıkarmakla tehdit eder ve yıllardır kimsenin konuşmaya cesaret edemeği aile sırları ve skandallar ortaya dökülür. 

 

Oyuncu kadrosunda Alexandra Daddario ve Taissa Farmiga, Sebastian Stan, Paula Malcomson, Bosco Hogan, Peter O'Meara, Joanne Crawford’ın yer aldığı filmin yapımcılığını Stacie Passon,  senaristliğini ise Mark Kruger üstlenmiş. İlk versiyonu 1962'de yayınlanan filmin yeni yapımı ise ilk kez geçen yıl Los Angeles Film Festivali'nde gösterildi. Özellikle gerilim filmi severlerin merakla beklediği filmin beyazperdeye geleceği tarih ise; 17 Mayıs 2019.