Nicole Kidman ve Hugh Grant’li The Undoing’den Yeni Görseller

22.04.2019 11:11
Nicole Kidman ve Hugh Grant’li The Undoing’den Yeni Görseller

HBO’nun merakla beklenen yeni dizisi The Undoing, 2020’de ekrandaki yerini alacak.


Güçlü yuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin başrollerini Nicole Kidman ve Hugh Grant üstlenirken; A Quiet Place ile tanınan genç oyuncu Noah Jupe da eşlik edecek. The Undoing, mükemmel bir hayata sahip olan terapist Grace Sachs’ın, ilk kitabını piyasaya sürdüğü gün, hayatının geri dönülemez bir şekilde mahvoluşunu konu alıyor. Dizi de Grace Sachs’a Nicole Kidman hayat verirken, bir kaza sonucu kaybolan kocası Jonathan Sachs’ı Hugh Grant, oğulları Henry Sachs’ı ise Noah Jupe canlandırıyor.

 

Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda, Ismael Cruz Cordova, Matilde De Angelis, Michael Devine, Lily Rabe, Edgar Ramirez ve Donald Sutherland gibi isimler de yer alıyor.

 

2020 yılında ekranda izleyiciyle buluşacak olan The Undoing’in ilk sezonu 6 bölüm olarak planlanıyor. Dizinin yönetmenliğini ise The Night Manager ile Emmy ödülünü kucaklayan Susanne Bier üstleniyor. Jean Hanff Korelitz’in “You Should Have Known” adlı romanından uyarlanan dizinin senarist koltuğunda ise Ally McBeal, Big Little Lies, Monday Mornings, The Practice gibi yapımlarla tanınanan ve 11 Primetime Emmy ödülü sahibi David E. Kelley bulunuyor.

 

The Undoing’den yanınlanan son görselleri aşağıda bulabilirsiniz.