Chanya Button Filmi Vita&Virginia’dan Afiş Geldi

22.04.2019 12:25
Chanya Button Filmi Vita&Virginia’dan Afiş Geldi

Dünyaca ünlü edebiyatçı Virginia Wolf ile aristokrat yazar Vita Sackville-West’in dillere destan ilişkisini anlatan Chanya Button filmi Vita&Virginia’ya ait afiş de paylaşıldı. 

 

Gemma Arterton ve Elizabeth Debicki’nin Vita ve Virginia karakterlerine hayat verdiği filmde, Woolf’un başarılı edebiyat hayatı değil kapalı kapılar arkasında yaşamış olduğu alışılagelmişin dışındaki ilişkisinin konu edinildiği filme ait fragmandan sonra afiş de paylaşıldı. 

 

Virginia Woolf ve Vita Sackville-West arasında sıradan bir arkadaşlık olarak başlayan ve süreç içeresinde romantik bir ilişkiye dönüşen iletişim, sadece o dönem değil hala konuşulmaya devam ediyor. 1922 yılında, mutlu bir evlilik sürdürürken başarılı yazılarıyla tanınan gelecek vadeden yazar Vita’nın, Virginia Woolf ile bir tanışmasıyla başlayan hikâyede, Woolf zekâsı ve davranışları ile Vita’yı baştan çıkarmayı başarıyor. İlerleyen süreçlerde ise, özellikle de ilişkileri boyut değiştirince Virginia’nın bozuk akıl sağlığı ve Vita’nın düşüncesiz davranışları yaşanılanların gün yüzüne çıkmasına ve büyük bir kaosa dönüşmesine sebep oluyor.