J.R.R. Tolkien'ın Hayatını Anlatan Tolkein Filminden Yeni Afiş

22.04.2019 12:41
J.R.R. Tolkien'ın Hayatını Anlatan Tolkein Filminden Yeni Afiş

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit gibi kült eserlerin efsanevi yazarı J.R.R. Tolkien'ın hayatını anlatan Tolkein filminden yeni bir afiş paylaşıldı.


5 Temmuz’da vizyondakini yerini alacak olan Tolkien filmini başrollerini Nicholas Hoult ile Lily Collins paylaşıyor. Oldukça dramatik bir biyografi olan film, usta yazarın yetim kaldığı çocukluk döneminden başlıyor. Zor geçen bir çocukluk döneminin ardından Tolkien’in hayatının ileri dönemlerine kadar ilerleyen film, I. Dünya Savaşı’nda yaşananlara da ışık tutuyor. Ayrıca dünyaca ünlü J.R.R. Tolkien’in eşiyle tanışmasına va arkadaşlıklarına da yer veren film, yazarın hayranlarına, onu daha yakından tanıma fırsatı sunuyor!

 

Merakla beklenen Tolkien filminin yönetmen koltuğunda ise Tom of Finland, Huysuz, Aslanın Kalbi yapımları ile tanınan yönetmen Dome Karukoski oturuyor.

 

Yeni posteri yayınlanan Tolkien filminin senaryosunu Don’t Let Go, Anita B., Ön Cephe gibi filmlerin senaristi olarak tanıdığımız David Gleeson kaleme alıyor.

 

Yurt dışında seyircisiyle 10 Mayıs 2019 tarihinde buluşacak Tolkien'in ülkemizdeki vizyon tarihi ise 5 Temmuz 2019 olarak duyuruldu.

 

Tolkien filminin yayınlanan son afişini aşağıda bulabilirsiniz.