Avengers: Endgame’den Bir Tanıtım Filmi Daha Geldi

22.04.2019 16:12

25 Nisan tarihinde hayranları ile buluşmak için gün sayan Avengers: Endgame ‘den yepyeni ama kısacık bir tanıtım videosu daha geldi.


Bu Perşembe günü beyazperdede hayranlarıyla buluşacak ve Avengers: Endgame, Marvel evreninde bir devri kapatıp yeni bir devri açacak.

 

Yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo kardeşlerin üstlendiği film hayranları tarafından heyecanlar bekleniyor. Avengers: Endgame’de Captain Marvel rolü ile Brie Larson, Black Widow rolü ile Scarlett Johansson, Ant-Man rolünde Paul Rudd, Nebula rolünde Karen Gillan yer alacak. Robert Downey Jr.’ı yine Iron Man, Chris Evans ise Captain America olarak karşımıza çıkacak.  Yazmakla bitmeyen dev bir kadroya sahip olan Avengers: Endgame’de Tom Holland Spiderman, Evangeline Lilly The Wasp ve Chris Hemsworth de Thor karakterlerine hayat verecek.

 

Geçtiğimiz günlerde filmden sızan bir videoyla da gündeme gelen film hakkındaki haberimizi gözünüden kaçırdıysanız, buraya tıklayarak haberin detaylarına ve Marvel’den gelen açıklamaya ulaşabilirsiniz.

 

Vizyona girmesine sayılı günler kalan Avengers: Endgame, 25 Nisan Perşembe günü izleyicisle beyazperdede buluşacak. Filmin gişe rekoruna gitmesi bekleniyor!