John Wick 3: Parabellum’dan Yeni Bir Görsel Yayınlandı

23.04.2019 14:47
John Wick 3: Parabellum’dan Yeni Bir Görsel Yayınlandı

Vizyona girmesine sayılı günler kala, John Wick serisinin 3. Filmi John Wick:Parabellum’dan yeni bir görsel yayınlandı.


Keanu Reeves’in, John Wick karakterine hayat verdiği sevilen yapımda ana karakterimiz bu sefer yeni düşmanlarla karşı karşıya kalıyor. Karısının vefatının ardından, talihsiz bir olaylar serisi ile, eski yaşantısana dönmek zorunda kalan John Wick’in , ona büyük saygı ve hayranlık duyan yeni düşmanı Mark Dacascos’un hayat verdiği Zero, onu öldürmek için her yolu deniyor. Üstelik John Wick’in bu sefer tek problemi Zero da değil. Kahramanımız en önemli kuralı ihlal ederek, Continental Hotel’de birini öldürüyor. Bunun üzerine, John Wick için 14 milyon dolarlık bir ödül konmuş, üyeliği iptal edilmiş, diğer üyelerle iletişimine son verilmiş ve Continental Hotel’in bütün hizmetlerinden men edilmiştir. Otelin yöneticisi Winston, John Wicke’e kaçması için bir saat süre verir. John Wick’in mücadelesinin oldukça zorlu geçeceğini yeni filmde yeni bir karakter de yer alıyor. Halle Berry’nin canlandırdığı ve iki köpeğiyle, John Wick’le ortak bir noktaya sahip olan Sofia olarak karşımıza çıkıyor.

 

Filmin yönetmen koltuğunda, ilk iki filmde olduğu gibi Chad Stahelski oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves ve Halle Berry’e, Asia Kate Dillion, Jason Mantzoukas ve Laurence Fishburne gibi isimler eşlik ediyor.

 

John Wick filminin ismi Parabellum ise Latince “Si vis pacem para bellum” cümlesinden geliyor. Anlamı ise; Barış istiyorsan savaşa hazır ol…

 

17 Mayısta vizyondaki yerini alacak olan John Wick: Parabellum’dan yayınlanan son kareyi aşağıda görebilirsiniz.