“Love, Wedding, Repeat” Kadrosunu Tamamladı!

24.04.2019 20:34
“Love, Wedding, Repeat” Kadrosunu Tamamladı!

Olivia Munn’ın başrolünü üstlendiği romantik komedi filmi “Love, Wedding, Repeat” oyuncu kadrosundaki eksikleri tamamladı. Sam Claflin, Freida Pinto, Eleanor Tomlinson, Joel Fry, Allan Mustafa, Jack Farthing ve Tim Key filmin kadrosuna daha önceden dahil olmuştu.


“Love, Wedding, Repeat”de, kız kardeşi Hayley’nin hayallerindeki düğüne sahip olması için iyi bir kardeş olarak elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Jack’in yaşadıklarına odaklanılacak. Jack, tüm bu koşuşturmaca sırasında, iki yıl önce âşık olduğu ama kaybettiği Dina (Olivia Munn) ile tekrar bir araya gelir. Kaderin bu cilvesiyle birlikte yarım kalan hikâyelerini tamamlamaya karar veren çift, düğündeki oturma düzenini yeniden düzenler. Ancak küçük bir değişiklik sebebiyle tabiri caizse kader ağlarını öğrer; bu küçücük olay feci ve komik sonuçlara yol açar.

 

Filmin yönetmen ve senarist görevlerini “Cenazede Ölüm”, “A Few Best Men” ve “Ay'ın Sırrı” gibi filmlerin senaristi Dean Craig; yapımcılığını ise Guglielmo Marchetti ve Piers Tempest ikilisi üstleniyor.