Guy Ritchie İmzalı Aladdin'den Yeni Bir Fragman Geldi!

24.04.2019 21:28

Başrol oyunculuğunu sevilen oyuncu Will Smith’in üstlendiği Disney’in yeni Aladdin uyarlamasına ait yeni bir fragman daha yayınlandı.

 

Disney'in “Aladdin” yeniden çekimi, 1992 yılındaki orijinal animasyon filmini kendine örnek almış, tabii çok daha teknolojik bir uyarlamayla! John August başta olmak üzere birçok başarılı senarist tarafından hazırlanan senaryo bir yandan da "Aladdin ve Sihirli Lambası" masalını temel almış.

 

Lambadaki yaramaz ama sevimli mavi cine başarılı aktör Will Smith hayat verdi. Aladdin’i Mena Massoud canlandırırken, "Power Rangers" filminden tanıdığımız Naomi Scott ise kahramanımızın büyük aşkı Jasmine rolü ile filmde görev aldı. Ayrıca tek uğraşı krallığı ele geçirmek olan şeytani büyücü Jafar rolünde ise Marwan Kenzari’yi izleyeceğiz.

 

Disney’in yeni "Aladdin" uyarlamasını "Snatch", "Sherlock Holmes" ve "Kod Adı: U.N.C.L.E" gibi çoğunlukla olumlu eleştiriler almış yapımlara imza atan İngiliz yönetmen Guy Ritchie yönetti. Film, müzikleri açısından da hayli güçlü olacak. Çünkü filmin müziklerinin besteleri 8 Oscar ödüllü Alan Menken tarafından hazırlandı. 

 

2019’un en merak edilen filmlerinden biri olarak sıkça anılan "Aladdin", 24 Mayıs 2019’da vizyona girecek. Fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.