Hakan: Muhafız’dan 1. Sezon Özet Videosu

25.04.2019 10:08
Hakan: Muhafız’dan 1. Sezon Özet Videosu

Dikkat! Spoiler İçerir!

Hayranlarıyla 26 Nisan 2019 tarihinde Netflix üzerinden buluşacak olan "Hakan: Muhafız" oyuncularından bir özet videosu geldi!


İkinci sezon galasını İstanbul Film Festivali’nde yaparak bu yıl bir ilke imza atan, Netflix’in Türkiye’den ilk orijinal yapımı "Hakan: Muhafız"ın başrol oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı video, Netflix tarafından paylaşıldı. Videoda sevilen dizinin oyuncularının, dizinin ilk sezonunu hatırlatmak için 30 saniyeleri var. Bu zaman kısıtlamasıyla oldukça eğlenceli bir hale bürünen video, spoilerlar içerdiğinden, videoyu sayfaya yüklemek yerine, buraya bırakıyoruz.

 

Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı videoyu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Merakla beklenen dizi, 5-16 Nisan tarihleri arasında düzenlenen olan 38. İstanbul Film Festivali’nde, bir ilk gerçekleştirerek, ilk iki bölümü festivalde galasını yaparak sevenleriyle buluşturmuştu. Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi ünvanını taşıyan Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonu, başarılı bir açılış sezonunun ardından heyecanla bekleniyor.  Dizide yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy’a Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Saygın Soysal gibi sevilen isimler de eşlik ediyor. Üstelik yeni sezonda Engin ÖztürkBoran Kuzum, ve Burçin Terzioğlu’da Hakan:Muhafız kadrosunda yer alacaklar.

 

Başarılı bir ilk sezonun hemen ardından, ikinci sezon çalışmalarına başlanan ve sonraki iki sezonun onayını da hemen almış olan "Hakan: Muhafız", hayranlarıyla buluşmak için saatleri sayıyor !