Merakla Beklenen Men in Black’den Yepyeni Bir Fragman

25.04.2019 14:18

Men in Black serisinin 4. Filmi “Men in Black: International”dan yeni bir fragman yayınlandı.


Serinin 4. Filmi olarak karşımıza çıkan “Men in Black:International “in başrollerinde bu sefer Will Smith ve Tommy Lee Jones yer almıyor. Bu büyük sürprizle, sevenlerini epey şaşırtan filmin oyuncu kadrosunu Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Chris Hemsworth, Emma Thompson, Liam Neeson gibi ünlü isimle oluşturuyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla, alışık olmadığımız bir formatta karşımıza çıkıyor olsa da, ilgi odağına dönüşen film 2019 yazının hitlerinden olmaya da aday!

 

“Men in Black: International”daki bir başka farklılık ise, yönetmen koltuğunda oturan ismin de değişmiş olması… Serinin önceki filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Barry Sonnenfeld’in yerini, “Hızlı ve Öfkeli” filmi “The Fate of the Furious”un yönetmeni olarak hatırlayacağımız F. Gary Gray alıyor.

 

Bu büyük değişikliklere rağmen, film önceki yapımları yok saymıyor, sadece taze bir kanla yoluna devam ediyor şeklinde değerlendirebiliriz. Chris Hemsworth ve Tessa Thompson, Ajan H ve Ajan M rollerini üstlendiği yapımda iki ajan, dünya çapındaki bir cinayet gizemini çözmek için yeni bir ekiip kurarlar. Man in Black: İnternational’da Liam Neeson, M.I.B.'in İngiltere şubesinin başkanlığını yürütürken, Emma Thompson da ABD şubesinin başı olarakizleyici karşısına çıkıyor.

 

Uzun bir aradan sonra ikinci fragmanı ile izleyicinin karşısına çıkan Men in Black serisinin 4. Filmi International 14 Haziran 2019’da vizyondaki yerini alacak.