Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (26 Nisan 2019)

26.04.2019 09:20

 

26 Nisan 2019 haftasında 2’si Türk yapımı toplam 7 film vizyona giriyor. "Avengers: Endgame" 25 Nisan Perşembe günü vizyondaki yerini alırken, kalan 6 film 26 Nisan Cuma günü izleyicileriyle buluşacak.


Avengers: Endgame

Avengers serisinin önceki filmi Infinity War'la korkunç titan Thanos amacına ulaşmış ve evrenin neredeyse yarısını yok etmiştir. Marvel evreninde bir devri kapatıp yeni bir devri açacak olan filmde kahramanlarımız, Captain Marvel, Black Widow, Ant-Man, Nebula, Iron Man, Captain America, Spiderman, The Wasp ve Thor karakterleri her şeyleri pahasına Thanos'a karşı mücadeleyi sürdürecekler.

 

Eve Dönüş

Madde bağımlılığı sebebiyle başını belaya sokup, bir Noel arifesinde eve dönen Ben ve hiçbir şeyden haberi olmamasına rağmen, olayı kavramakta çok gecikmeyen annesi Holly’nin 24 saatlik hikayesini anlatan Eve Dönüş, merakla beklenen filmler arasında yer alıyor.

 

Corgi

3 boyutlu animasyon filmi “The Queen's Corgi”, Kraliçe Elizabeth'in sadık dostu Corgi ırkı bir köpeğin kaybolduktan sonra yaşadığı maceraları konu alıyor. Fincanlarda, şapkalarda ve hatta trenlerin üzerinde bir fotoğrafları olan ünlü ve soylu Corgi Rex, kaybolur ve kendisini içinde bir dövüş klübü de bulunan bir barınakta bulur.  Bu macera Rex’in arkadaşlığı, aşkı ve en önemlisi kim olduğunu keşfetmesine vesile olur.

 

Hasbihal

35 yaşlarında, ailesiyle yaşayan, sürekli kitap okuyan ve obsesif bir karakter olan Hasbi oldukça sert bir baba ve bir o kadar sevecen bir anneye sahiptir. Hasbi, komşu kızı Müjgan’a da platonik olarak aşıktır, ama Müjgan’da zengin ve şımarık Tanberk ile flörtleşmektedir. Ancak Müjgan-Tanberk ilişkisi, Tanberk’in karakteri yüzünden yürümez. Konudan bi haber olan Hasbi ise, Müjgan'ı sevgilisinden ayırmak için uygunsuz bir plan yapar ve başını belaya sokar.

 

SIFIR: Etkisiz Eleman

İlkokul yıllarında bir travma yaşayan Vecdi'nin bu travmanın üzerinde bıraktığı psikolojik etkiden kurtulmaya çalışmasına odaklanıyor. 40 yaşında olan Vecdi bir avukattır ancak içine kapanıklığı yüzünden dava kazanamamaktadır. Karısı Gülay’la beraber pasifliğinden kurtulmanın yollarını arayan Vecdi’yi trajikomik bir serüven beklemektedir.

 

Nebula

Ruhun doğadaki yerini keşfeden Hay'ın çıktığı yolculuğu konu alan film Hay’ın, yedi yaşındayken açık arazide ölü bir at bulması ile başlıyor. Yetişkinlerin gözünde bir at leşine dönüşen bu sorundan kurtulmak için verilen çaba onu yetişkinliğinde bile etkileyecek bir anıya dönüşür. İlerleyen yaşlarında kurban keserken, kendi bacağını da kesmesiyle yeniden ortaya çıkar ve Hay madde ile canlının uyumuna, ruhun doğadaki yerine tanık olduğu kaçınılmaz bir yolculuğa çıkar.

 

Seninle Başım Dertte

Yvonne’ın eşini kaybetmesinin ardından, herkesin gözünde kahraman olan komiser eşinin aslında rüşvetçi biri olduğunu öğrenir. Üstelik, masum bir insanın hapse girmesine de sebep olmuştur! Bunun manevi ağırlığı altında ezilen Yvonne, hapisten salıverilen Antoine’a kendini başka bir kimlikle tanıtır ve hayatı mahvolmuş bu adama bir şekilde yardımcı olmayı kendine görev edinir.

 

İyi seyirler dileriz!