X-Men: Dark Phoenix'ten Filmin Karakterlerine Özel Afişler Yayınlandı

30.04.2019 11:23
X-Men: Dark Phoenix'ten Filmin Karakterlerine Özel Afişler Yayınlandı

Geri sayımın hızlandığı bu günlerde X-Men serisinin yeni filmi "Dark Phoenix"e ait yeni haberlerin peş peşe gelmesini zaten bekliyorduk! Şimdiki haberimiz ise karakterlere özel olarak hazırlanan posterler! 

 

Bugüne dek yayınlanan fragmanlar ve posterlerle tansiyonun artırıldığı yetmezmiş gibi bir de karakterler için özel olarak hazırlanmış posterlerinin sunulduğu filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Simon Kinberg üstlenecek. X-Men: Dark Phoenix'in kadrosunda Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, James McAvoyMichael Fassbender, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Evan Peters ve Summer Fontana gibi isimler yer aldı. 

 

Sahip olduğu özel ve üstün güçler sayesinde dünyayı Apocalypse’ten yani Kıyamet'ten kurtarmayı başaran Jean Grey, Phoenix Gücü'nün etkisi altında kalarak kötülerin tarafına sürüklenmeye başlamışken, Profesöz X ve ekibi ise genç Jean’in ruhunu kurtarmaya çalışmaktadır. Günden güne karanlığa çekilen ve tehlikeli olmaya başlayan Jean’in hikayesinin konu alındığı filmin 7 Haziran 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.