La Casa De Papel 3. Sezondan Yeni Görseller Paylaşıldı!

02.05.2019 16:40
La Casa De Papel 3. Sezondan Yeni Görseller Paylaşıldı!

Netflix’in bütün dünyayı kasıp kavuran İspanyol yapımı dizisi "La Casa De Papel", ekranlara 3. sezonu ile dönmeye hazırlanırken; diziden yepyeni görseller paylaşıldı.


Geçtiğimiz günlerde “Tatil bitti.” sloganıyla dönüşünün müjdesini veren dizi “La Casa De Papel" 3. sezonu ile ekranlara bomba gibi geri dönüyor! Diziden paylaşılan son görsellerde kahramanlarımız Profesör, Raquel Murillo, Mónica Gaztambide, Denver, Nairobi ve Helsinki’yi tatil yaparken ve oldukça keyifli görüyoruz. Ekibe yeni katılan karakterlerle dizinin 3. sezonu da, 1. ve 2. sezonda yaşadığımız heyecanı aratmayacak gibi görünüyor. Hatta, çok daha renkli bir sezon bizleri bekliyor gibi görünüyor.

 

İlk sezonu 15, ikinci sezonu ise 7 bölümden oluşan dizinin üçüncü sezonu da 8 bölüm olarak planlanıyor. Netflix’in merakla beklenen dizisi “La Casa De Papel” hayranlarını sevindiren haber ise; dizinin 3. sezonu ile 19 Temmuz’da izleyiciyle buluşacak olması…

 

İlk sezonu 2017 ve ikinci sezonu 2018’de yayınlanan dizi, özgün senaryosu ve akıcı içeriği ile oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Bir suç dehasının, birbirinden farklı özelliklere sahip 8 hırsızı bir araya getirerek oluşturduğu ekibinin, rehinelerle birlikte kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesi'ne kilitlemesini ve soygunu konu alan dizi, çok beğenilmişti.

 

İlk iki sezonun başrol oyuncuları Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Alba Flores, Esther Acebo, Itziar Ituño, Enrique Arce, Kiti Mánver, Juan Fernández, 3. sezonda da “La Casa De Papel"e geri dönerken; diziye Bogota ismiyle Hovik Keuchkerian, Alicia olarak Najwa Nimri ve Tamayo rolüyle Fernando Cayo katılıyor. 

 

Merakla beklenen dizi "La Casa De Papel"in 19 Temmuz 2019'da hayranlarıyla buluşacak olan 3. sezonundan gelen son görselleri aşağıda bulabilirsiniz!