Big Little Lies’dan Yeni Görseller ve Poster Yayınlandı

02.05.2019 16:35
Big Little Lies’dan Yeni Görseller ve Poster Yayınlandı

HBO’nun Emmy ve Golden Globe ödüllerine layık görülen sevilen dizisi "Big Little Lies", Haziran’da ekranlara geri dönüyor.


2. sezonu heyecanla beklenen dizi, bir cinayet soruşturmasına karışan ve hayatlarında çeşitli sorunlar yaşayan üç kadının öyküsünü konu alıyordu. Liane Moriarty'nin romanından uyarlanan “Big Little Lies” aslında tek sezon olarak planlamış olsa da, gördüğü yoğun ilgiden dolayı, devam sezonları da konuşulmaya başlanmıştı.

 

Yapımcılığını, aynı zamanda dizide de rol alan Nicole Kidman ve Reese Witherspoon’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laura Dern, Adam Scott ve Alexander Skarsgård gibi isimler de yer alıyordu. İkinci sezonla birlikte diziye Kidman'ın canlandırdığı Celeste’in kayınvalidesi Mary Louise Wright karakteriyle Meryl Streep de dahil olacak. Diziden yayınlanan son fotoğraflarda da usta oyuncu Streep yer alıyor.

 

İlk sezonu, David E. Kelley tarafından yazılmış ve “Wild” ile “Dallas Buyers Club” filmlerinin yönetmeni Jean-Marc Vallée tarafından yönetilmiş olan dizinin 2. sezonunda yönetmen koltuğunda "Fish Tank" ve "American Honey" filmleri ile tanınan Andrea Arnold oturacak.

 

Merakla beklenen dizi “Big Little Lies”, 2. sezonu ile 9 Haziran tarihinde HBO ekranlarındaki yerini alacak. Diziden yayınlanan son fotoğraflar ve posteri aşağıda görebilirsiniz.