Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2’den Türkçe Altyazılı Yeni Fragman

02.05.2019 16:17

Özellikle evcil hayvan sahiplerinin çok severek izlediği animasyon filmi “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”den, Türkçe altyazılı 3. fragman paylaşıldı.


Sevilen serinin ilk filminde, Manhattan'da bir apartman dairesinde sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan köpeği Max’in, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlamasıyla gelişen olaylar dizisini konu alıyordu. Başta rakip olan ikili, daha sonra iş birliğine varıyor ve Snowball adlı beyaz tavşanın, sahipleri tarafından terkedilmiş tüm ev hayvanlarını örgütleyerek, evlerinde mutlu yaşayan hayvanlara ve sahiplerine karşı planladığı komployu bozmaya çalışıyorlardı.  “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”de ekibe yeni katılan üyelerle macera büyümeye devam ediyor. Bu sefer evcil hayvanların davranış problemlerine ve psikolojilerine de odaklanan film, fragmanlarından da tahmin edebileceğimiz üzere; yine büyük kahkahalar vaad ediyor.

 

Dünyada 5 Haziran'da vizyona girecek olan “The Secret Life of Pets 2”, Türkiye’de ise seyircisiyle 7 Haziran 2019’da buluşacak. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini Chris Renaud üstlenirken, senaryosunu ise Brian Lynch kaleme alıyor.

 

Sevilen animasyon filminden yayınlanan Türkçe altyazılı yeni fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.