Efsane Oyun Sonic’in Filmi Sonic The Hedgehod'un İlk Görseli ve Fragmanı Yayınlandı

02.05.2019 15:53

Özellikle 90'lı yıllara damgasını vuran Sonic oyunu sinemada da karşımıza çıkacak. 2019'un Kasım ayında vizyona girmesi planlanan "Sonic The Hedgehog" filmi, uzun zamandır Holywood filmlerinde göremediğimiz Jim Carrey'nin oyunculuğu ile geri dönüyor. Filmden ilk fragman ve görsel ise şimdiden yayınlandı.

 

Sevimli olduğu kadar hızlı da olan kirpi Sonic'in macerelarını anlatan  canlı aksiyon türündeki film "Sonic The Hedgehog"un yönetmen koltuğunda Jeff Fowler oturuyor. Filmin fragmanında göreceğimiz görüntülerde Sonic'in Amerikan Ordusu tarafından takip edilişine ve onlarla mücadeleye girişmesine şahit olacağız.

 

Peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini izleyeceğimiz filmin kadrosunda "Bruce Almighty", "Budala Dedektif", "Eternal Sunshine of The Spotless Mind", "Truman Show", "Kidding", "23" gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü komedyen Jim Carrey; X-Men filmlerinin Cyclops'u olan ve "Westworld" dizisinin yıldızı James Marsden; "First Avengers: Captain America", "Suits", "Legends of Tomorrow", "Arrow" gibi yapımlardan tanıdığımız Neal McDonough gibi isimler yer alıyor. Ayrıca kirpi Sonic'in seslendirmesini Ben Schwartz üstleniyor.

 

"Sonic The Hedgehog", Türkiye'de 7 Kasım 2019 tarihinde gösterime girecek.