Late Night’tan 2. Fragman ve Yeni Bir Poster Yayınlandı

03.05.2019 09:02

Merakla beklenen komedi filmi “Late Night”tan ikinci fragman ve yeni bir poster sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Gece geç saatlerde yayınlanan bir talk-show’un sunucusunun, uzun süredir devam eden şovunun yayından kalkma ihtimalinden şüphelenmesini konu alan film, komedi ve dram ögelerinin bir harmanı olarak karşımıza çıkıyor.

 

Oyuncu kadrosunda “Aşk ve Gurur”, "Siyah Giyen Adamlar 3”, “Aşk Her Yerde” gibi yapımlarında yer alan Emma Thompson; “Bağlanmak Yok”, “Çık Aramızdan” ve “Buraya Kadar” yapımlarından Mindy Kaling; “Hayvan Mezarlığı”, “The Tomorrow Man”, “Maymunlar Cehennemi: Başlangıç” yapımlarından John Lithgow ve “Bir Alışverişkoliğin İtirafları”, “Kral Arthur”, “Kara Şahin Düştü” yapımlarından Hugh Dancy gibi isimlerin yer aldığı film, Amerika Birleşik Devletleri’nde 7 Haziran’da vizyondaki yerini almış olacak.

 

Ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz netlik kazanmayan “Late Night”ın yönetmenliğini “Better Things”, “You Me Her”, “Avcılar” ve “Sürpriz Aşk” yapımlarından da aşina olduğumuz Nisha Ganatra üstleniyor. Filmin senaristliğini ve yapımcılığını ise, aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda da yer alan Mindy Kaling üstleniyor.

 

“Late Night”tan yayınlanan ikinci fragmanı yukarda, posteri ise aşağıda bulabilirsiniz.