Oyuncak Hikayesi 4’ten Duke Caboom Fragmanı

03.05.2019 13:46

21 Haziran 2019 tarihinde vizyonda sevenleriyle buluşacak olan “Toy Story 4”ten Keanu Reeves’in seslendirdiği Duke Caboom karakterinin bulunduğu fragman da izleyicilerin beğenisine sunuldu.


"Oyuncak Hikayesi 4"te Woody, Buzz Lightyear ve arkadaşları ile, 9 yıl süren bir aradan sonra sinema perdesinde buluşurken aralarına yeni bir arkadaş daha katılıyor; Forky! Ekibe katılan yeni üye ile daha eğlenceli ve daha heyecanlı maceralanı izleyeceğimiz "Oyuncak Hikayesi 4"ün senaryosunu John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter ve Lee Unkrich'in yer aldığı kalabalık bir ekip kaleme alıyor.

 

İlk filmi 1995 yılında çekilen ve Pixar Animasyon Stüdyosu’nun dünyanın ilk bilgisayar animasyonu ünvanına kavuşan "Oyuncak Hikayesi "serisi, serinin 4. filmi ile uzun bir aradan sonra geri dönüyor! Merakla beklenen animasyon filminin yönetmenliğini serinin ilk iki filminden de tanıdığımız ve senaryosunda da imzası bulunan Josh Lasseter üstleniyor.

 

Güçlü seslendirme kadrosuyla da göz dolduran filmde Tom HanksTim Allen, Joan Cusack, Patricia Arquette, Bonnie Hunt, Wallace Shawn gibi önemli isimler, sesleri ile karakterlere hayat veriyor.

 

21 Haziran 2019’da vizyondaki yerini alacak olan filmin yayınlanan son fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.