Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D 6. Sezon Fragmanı Yayınlandı

03.05.2019 13:48

10 Mayıs tarihinde 6. sezonu ile ABC ekranlarındaki yerini alacak olan “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”dan yeni sezon fragmanı yayınlandı.


ABC’nin sevilen dizisi “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”, Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division isimli çok gizli devlet biriminin maceralarını konu alıyor. 6. Sezonu merakla beklenen “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”de, Clark Gregg, Ming-Na WenChloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry SimmonsNatalia Cordova-Buckley, John Hannah, Adrianne Palicki gibi isimleri beyaz ekranda izleyeceğiz.

 

6. sezonu 13 bölüm olarak planlanan dizinin yaratıcıları Joss WhedonMaurissa Tancharoen ve Jed Whedon olarak karşımıza çıkarken; dizinin yönetmenliğini ise Clark GreggKevin TancharoenJesse BochcoJennifer Phang gibi önemli isimler üstleniyor.

 

Sevilen dizi “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”ın 6. sezon fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

 

Mayıs ayında yeni başlayacak ya da “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D” gibi yeni sezonları ile izleyicileriyle buluşacak dizileri görmek için “Mayıs Ayı Dizi Rehberi”mize göz atabilirsiniz.