Melekler ve Kumarbazlar

09.06.2009 11:14
Melekler ve Kumarbazlar

15 Haziran 2009 tarihinde İzmir Özdere, Adapazarı ve Sapanca’da Melekler ve Kumarbazlar filminin çekimine başlanıyor. Yapımcılığını Hayalet Film Burak Saraçağlu’nun yapacağı filmin senaristi ve yönetmeni Ertekin Akpınar.


Ertekin Akpınar. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde lisans, Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde master eğitimini tamamlamıştır.


19 Ağustos 1999 tarihinde olan depremden sonra Adapazarı’nda dört yakın arkadaşın yaşadığı travmaları, geleceğe dair umutlarını, arayışlarını ve tutkularını anlattığı gerçek bir yaşam hikayesi olan “Melekler ve Kumarbazlar” adlı sinema filminin çekimlerine Adapazarı’nda başlıyor. Yönetmen yaklaşık 4,5 yıldır üzerinde çalıştığı Melekler ve Kumarbazlar filmi için, “Sert bir taşra filmi” olarak tanımlamaktadır.


Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla çekilecek filmin başrollerinde Cem Davran, Bülent Şakrak, Kutay Köktürk, Nail Kırmızıgül, Hakan Meriçliler ve Macit Sonkan’ın yanı sıra Cem Davran’ın partneri ve filmin diğer başrol oyuncusu yapımcılar tarafından sır gibi saklanıyor…