Netflix Drama Filmi Hayırsever’e Ait Altyazılı Fragman ve Poster Yayınlandı!

06.05.2019 14:40

Star Wars: Rebels”, “Alex, Inc.” ve “The Good Place” dizilerinde de performansına şahit olduğumuz başarılı aktris Tiya Sircar’ın başrolde olduğu, yapımcılığını Netflix’in üstlendiği aile draması “Hayırsever”e ait ilk altyazılı fragman ve poster yayınlandı.

 

Oyuncu kadrosunda Chad Connell, Marco Grazzini, Mark CamachoJesse Camacho, Kenny Wong ve Robert Crooks yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Kate Melville oturuyor.

 

Genç gazeteci Kate Bradley özellikle yangın, araba kazası, Kara Cuma izdihamı gibi çoğunluğu trajedi içerikli haberlerin peşinden koşmakta ve bu uğurda da birçok risk alarak yönetimi de kızdırmaktadır. Kate’in aldığı risklerden bıkan ve bu tip haberler peşinde koşmaktan vazgeçmesini isteyen müdürü, Kate’e kimliği meçhul olan bir hayırseveri araştırma görevini verir. Gizemli bir hayırsever olan ve New York sokaklarında bulunan evler arasında dolaşarak rastgele olarak kapılarına 100.000 dolar para bırakan iyi kalpli adam, kısa sürede ülkenin diline dolanır. Ne var ki, karşılıksız iyilik yapmanın dünya üzerinde artık varolmadığına inanan Kate, kendisine verilen bu görevi hiç ciddiye almaz. Hayırseverin kim olduğunu araştırmaya başlayan genç kadın, bir süre sonra kapılarında çanta bulanların sayısında artış olduğunu gözlemler. Sonra farkeder ki, ülkeye hayırseverin haberi yayıldıkça, insanlar da onu örnek alıp yardımlaşmanın önemini bir kez daha anlamıştır. Bu işin peşine ilk düştüğünde, hayırseverin kötü niyetli olabileceğini bile düşünen Kate, bir süre sonra onun sayesinde iyiliğin yayıldığına şahit olur. 

 

Akıllarda oluşan "Bu hayırsever kim?" ve "Kate onu bulabilecek mi?" sorularının cevabı için; “Hayırsever” Netflix’te 16 Mayıs tarihinde izleyicilerin beğenisine sunulacak.