Benedict Cumberbatch ve Richard Madden'li 1. Dünya Savaşı Filmi 1917’nin Vizyon Tarihi Açıklandı

06.05.2019 14:31
Benedict Cumberbatch ve Richard Madden'li 1. Dünya Savaşı Filmi 1917’nin Vizyon Tarihi Açıklandı

Güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerinde toplamayı başaran I. Dünya Savaşı temalı film “1917”nin vizyon tarihi Ocak 2020 olarak açıklandı. 

 

Ünlü yönetmen Sam Mendes’in yeni projesi olarak geçtiğimiz aylarda duyurulan ve oyuncu kadrosuna aralarında "Sherlock", "Doctor Strange", "Atonement", "The Imitation Game", "Patrick Melrose", "12 Years A Slave" gibi yapımların yıldız ismi Benedict Cumberbatch; "Game of Thrones", "Medici" ve "Bodyguard" dizilerinin başarılı oyuncusu Richard Madden ve "A Single Man", "The King's Speech", "Kingsman" serisi, "Mamma Mia" gibi yapımların usta oyuncusu Colin Firth'ün yanı sıra; "Kingsman: Altın Çember", "Stockholm", "Miss Sloane", "The Imitation Game" gibi yapımlardan tanıdığımız Mark Strong; "Game of Thrones"ta genç kral Tommen Baratheon olarak izlediğimiz Dean-Charles Chapman; "Pride", "Spectre", "Sherlock", "Victor Frankenstein", "Fleabag" gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Andrew Scott; "Rogue One: A Star Wars Story", "Atonement", "Mr. Nobody", "The Bank Job" gibi yapımlardan tanıdığımız Daniel Mays ile "Captain Fantastic", "Pride", "How I Live Now", "11.22.63" gibi yapımların genç yüzü George MacKay'in de katılmasıyla ekibin hemen hemen hepsi belirlenmiş oldu. 

 

Filmin konusu hakkında henüz tam olarak bir fikre sahip olunmasa da, MacKay ve Chapman'ın savaşta görevli olan iki genç askeri canlandırdığı bilinen bilgilerden biri.

 

Çekimlerine geçtiğimiz ay başlanan filmin yapımcılığını ise DreamWorks ve Universal Pictures üstleniyor.