Spider-Man: Far From Home'dan Yepyeni Fragman! (Avengers: Endgame Spoiler'ı İçerir)

07.05.2019 09:42

Spider-Man: Far From Home filminin yepyeni fragmanı hayranların beğenisine sunuldu! Ancak henüz Avengers: Endgame filmini izlemediyseniz bu fragmandan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz!


AVENGERS: ENDGAME SPOILER'I İÇERİR!

 

5 Temmuz 2019'da izleyici ile buluşacak olan filmin fragmanında daha önceki fragmandan akıllarda kalan birçok sorunun cevapları da yer alıyor! Tony Stark'ın ölümünün ardından onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan genç Peter Parker, fragmanda bir okul gezisi ile Avrupa'ya bir yolculuğa çıkıyor ancak görevi onun peşini bırakmıyor. Bu filmde Spider-Man'in ana düşmanı olacak zannedilen Jake Gyllenhaal'un canlandırdığı Mysterio'ya da daha detaylı bir bakış atıyoruz. 

 

Spider-Man: Far from Home, bu fragman ile Mysterio'nun becerilerini kullanarak ''çoklu evren'' konseptinin mesajını veriyor gibi gözüküyor, bu fikrin gelecek Marvel Sinematik Evreni filmlerinin de temasını oluşturması oldukça mümkün. Öte yandan bu kadar çok ''galaktik'' karakter arasındaki ''dünyalı kahraman'' Tony Stark ve Demir Adam'ın boşalan yerini de mahalle dostu Örümcek Adam alacak gibi görünüyor. 

 

Hayranların heyecanı, bu fragman ile  bir kat daha arttı ve Marvel Sinematik Evreni, 2019'da da gişe rakamlarını domine edecek gibi görünüyor.