Ophelia Filmine Işık Tutan Yeni Bir Fragman Daha Yayında!

07.05.2019 16:47

Daisy Ridley ve Naomi Watts’in başrolünde yer aldığı Ophelia filminden yeni bir fragman yayınlandı.

 

Başrollere Clive Owen, George MacKay, Tom Falton’ın eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Claire McCarthy

 

Dünya prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nde olumlu olduğu kadar olumsuz yorumlar da alan film, Lisa Klein’in kurgusal romanından beyaz perdeye uyarlandı. Hamlet’e farklı bir bakış açısıyla yaklaşılan uyarlamada, entrika ağlarıyla çevrili bir trajedenin tam ortasında yer alan Hamlet’in büyük aşk Ophelia’nın bakış açısından olayların nasıl gözüktüğünü izleme fırsatımız olacak. 

 

Annesiz büyüyen ve asi bir ruha sahip olan Ophelia, Kraliçe Gerturde tarafından Elsinore Kalesi’ne alındıktan hemen sonra genç kız, Prens Hamlet’e ilgi duyar. Duygularına karşılan bulan Ophelianın önünde bir sürü engel vardır ve haliyle ikili arasındaki romantizmin gizli bir şekilde devam etmesi gerekir. Bir süre sonra Hamlet’in babası ölür ve hiyerarşik düzen içinde kaybolan adamın genç aşkı Ofelya da gerçek aşkı ve kendi yaşamı arasında seçim yapmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

 

"Ophelia" filminin 28 Haziran 2019’da vizyona girmesi planlanıyor.