IT: Chapter Two’dan Fragman, Poster ve Yepyeni Görseller

10.05.2019 14:16

Stephen King’in romanından uyarlanan “IT” filminin devam niteliği taşıyan "IT: Chapter 2” dan yepyeni paylaşımlar, filmi merakla bekleyen korku filmi severlerde heyecan uyandırdı.


2017 yılında vizyona giren ve Maine’in küçük bir kasabasında yaşayan yedi çocuğun, hayatın problemleri, zorbalar ve Pennywise adındaki palyaço şeklini alan canavarla yüzleşmek zorunda kalmasını konu alan “It”in devam niteliğini taşıyan film, 6 Eylül 2019’da vizyondaki yerini alacak. Bu sefer, ilk filmden 27 yıl sonrasını izleyeceğimiz “It: Chapter 2”nun fragmanında ilk filmden tanıdığımız karakterleri yetişkin olarak görüyoruz. 27 yıl sonra şeytani palyaço Pennywise’ın kasabaya geri dönüşü sebebi ile; kahramanlarımız da çocukken söz verdikleri gibi kasabaya dönerler. 27 yıl sonra bir araya gelen ekipte, her bir karakterin oldukça değişmiş olması sebebiyle, birbirilerini tanımakta da zorlanacakları filmde; bambaşka hayatlar yaşayan eski dostlar yeniden birlikte mücadele etmeyi öğrenecekler.

 

Bir kez daha Andy Muschietti'nin yönetmenlik koltuğuna geçtiği “IT: Chapter 2”nun senaryosunu ise Gary Dauberman kaleme alıyor.

 

Pennywise’ı Bill Skarsgard’ın canlandırdığı filmde; James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Javier Botet, Jay Ryan gibi isimler de yer alıyor.

 

Merakla beklenen korku filmi “IT: Chapter 2” nun Türkçe altyazılı fragmanını yukarıdan izleyebilir, poster ve görselleri ise aşağıda bulabilirsiniz.