Sumru Yavrucuk’lu Annem Filminden Fragman Sürprizi

10.05.2019 14:07

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği yeni dram filmi “Annem”den, tam da Anneler Günü öncesi bir fragman yayınlandı.


“Annem” filmindeki anne ve kızı ise, Çağan Irmak’ın yönettiği “Bizi Hatırla” filminde rol alan ve “Yabancı Damat” dizisi ile de sempati toplayan usta oyuncu Sumru Yavrucuk ile “İlk Öpücük”, “Organik Aşk Hikayeleri” ve “Börü” filmleriyle sinemaya adım atan genç oyuncu Özge Gürel canlandıracak. Film, bir anne-kız ilişkisine odaklanacak. Üniversite için ailesini bırakıp İstanbul’a giden Nazlı’nın, yaşadığı bir olay sonucu hiç sevmediği kasabasına dönüşünü anlatılacak. Nazlı annesinden utanmasına rağmen, annesi onun için her şeyi göze alır.

 

Anne-kızın arasındaki bağı oldukça dramatik bir dille sinema perdesine yansıtacak olan filmin oyuncu kadrosunda Fatma Toptaş, Sercan Badur, Tuna Orhan ve Itır Esen gibi isimler de yer alıyor.

 

20 Eylül tarihinde vizyondaki yerini alması planlanan “Annem” filminin senaryosunu ise Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey kaleme alıyor. Merakla beklenen filmden yayınlanan duygusal fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.