X-Men: Dark Phoenix’den Yepyeni Bir Fragman ve Afiş

15.05.2019 15:14

Vizyondaki yerini almak için gün sayan “X-Men: Dark Phoenix”ten “A Phoenix Will Rise” isimli yepyeni bir fragman daha paylaşıldı. Fragmanı ise aynı konseptte bir afiş takip etti.


Üst üste paylaşılan fragman ve afişlerle heyecanı doruğa taşıyan “X-Men: Dark Phoenix”in beyaz perdeyle buluşmasına bir aydan daha az zaman kaldı. “X-Men” serisinin 4. filmi olarak karşımıza çıkan Dark Phoenix’in senaryosunu da, serinin önceki filmlerinin senaryosunu kaleme alan Simon Kinberg yazıyor. Aynı zamanda “X-Men: Dark Phoenix”in yönetmen koltuğunda da oturan Kinberg’i “İyi Olan Kazansın”, “Bay ve Bayan Smith”, “Sindirella”, “Deadpool 2” ve “The Twilight Zone” gibi yapımlardan da tanıyoruz.

 

7 Haziran’da izleyiciyle buluşacak film; kozmik bir varlığın etkisiyle engel olunamaz büyüklükte bir güce kavuşan Jean Grey’in Magneto’nun da etkisiyle Dark Phoenix’e dönüşmesi, X-Men’i hiç istemediği halde, kendi ekiplerinden biriyle mücadele etmek zorunda bırakışını konu alacak. Filmin oyuncu kadrosunu Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters gibi ünlü isimler oluşturuyor.

 

Filmden yayınlanan son fragmanı yukarıdan izleyebilir, afişi ise aşağıda görebilirsiniz.