Black Mirror 5. Sezon Fragmanı ve Yeni Bölüme Ait İlk Görüntü Yayınlandı

15.05.2019 16:06

Netflix'in bu yıl yeni sezonunun yayınlanacağını duyurduğundan beri merakla beklenen bilim kurgu dizisi Black Mirror'ın 5. sezonundan fragman yayınlandı. 

 

Yayınlanan fragmana göre, DC ve Marvel oyuncuları aynı kadroda buluşuyor. Netflix, Black Mirror 5. sezonu yayınlamadan önce bizi deneysel projesi olan interaktif filmi "Bandersnatch" ile heyecanlandırmıştı. Black Mirror’a ait “özel bir bölüm” formatında değil, doğrudan Black Mirror’ın çatısı altında hazırlanmış bir film olarak yayınlanan "Bandersnatch", platformun interaktif içerik başarısı olarak da kayıtlara geçti. Filmin tek olumsuz yanı ise Black Mirror'un dizisinin 5. sezonunun yayın tarihinin ötelenmiş olması oldu. Dizinin 5. sezon fragmanının yayınlanmasıyla beraber Black Mirror'un yayın tarihi de netleşti. 

 

Yeni sezonda oyuncu kadrosunda Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ve Ludi Lin gibi isimlerin yer aldığı dizinin fragmanının yanı sıra yayınlanacak bölümlerden birine ait ilk kare de EW aracılığıyla izleyicilerin beğenisine sunuldu. 

 

Black Mirror'ın 5. sezonu 5 Haziran'da Netflix'te yayınlanacak.