Woody Allen'ın Yeni Filmi 'A Rainy Day In New York’tan İlk Kare Geldi

16.05.2019 11:54
Woody Allen'ın Yeni Filmi 'A Rainy Day In New York’tan İlk Kare Geldi

Geçtiğimiz aylarda adı, manevi kızı Dylan Farrow’a yönelik cinsel taciz iddiası skandalı ile anılan usta yönetmen Woody Allen’ın son filmi "A Rainy Day in New York"un vizyon şansı bulamama ihtimali gündemdeydi; ancak filmin çekimleri tamamlandı hatta ilk görüntü yayınlandı bile! 

 

2017’nin son aylarında su yüzüne çıkan ve Hollywood’u sarsan cinsel taciz skandalları, ister istemez eski meseleleri de yeniden su yüzüne çıkardı. Bu meselelerden biri de usta yönetmen Woody Allen‘ın, 1992 yılında üvey kızı Dylan Farrow‘u henüz 7 yaşında iken istismar ettiği yönündeki iddialardı. Aslında bu iddia ilk değil. Allen’a dair bu iddialar ilk kez, 1990'ların başında eski partneri Mia Farrow tarafından ortaya atılmıştı.

 

İddialar öyle haller aldı, kamuoyunda o kadar tepki çekti ki, yönetmenin çekimlerini tamamladığı son filmi "A Rainy Day in New York"ta birlikte çalıştığı Rebecca Hall, Timothée Chalamet, Griffin Newman ve Selena Gomez gibi oyuncular, Allen’la çalıştıkları için pişman olduklarını ve filmden kazandıkları ücretleri Time’s Up ve benzeri yardım kuruluşlarına bağışladıklarını açıkladılar.

 

Ancak başarılı yapımlarıyla tanıdığımız Woody Allen’in ününü hiçbir iddia engelleyememiş olacak ki filmi, 18 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek.