Gael García Bernal İmzalı 'Chicuarotes'ten İlk Fragman Yayınlandı

16.05.2019 11:46

Aslen oyuncu olan Gael García Bernal’in yönetmenliği bir kez daha deneyimlediği, dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapacak olan "Chicuarotes"ten ilk fragman yayınlandı. 

 

"Y Tu Mamá También", "Amores perros", "Diarios de motocicleta" ve "Babel" gibi çok beğenilen filmlerdeki performanslarıyla tanıdığımız, son dönemde ise Altın Küre kazandığı "Mozart in the Jungle" dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Gael García Bernal, bu kez yönetmenliğini üstlendiği bir film ile beyaz perdede olacak. Bernal’ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Chicuarotes", 72. Cannes Film Festivali’nin Özel Gösterimler bölümünde sinemaseverler ile buluşacak. (72.Cannes Film Festivali 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor.)

 

Yapımcıları arasında oyuncu Diego Luna‘nın yer aldığı kara komedi türündeki film, Mexico City’de hayatlarına devam eden iki gencin sahip oldukları standartları yükseltmek amacıyla çabaladıkları sırada mafyaya bulaşmalarının hikâyesini konu alıyor.

 

Senaristliğini Augusto Mendoza‘nın üstlendiği filmde Benny Emmanuel, Leidi Gutiérrez, Dolores Heredia ve Daniel Giménez Cacho gibi isimlerle birlikte amatör oyunculara da şans verilmiş.