Stanley Kubrick’in God Fearing Man’i Mini Dizi Olarak Uyarlanıyor

16.05.2019 12:12
Stanley Kubrick’in God Fearing Man’i Mini Dizi Olarak Uyarlanıyor

Ünlü yönetmen Stanley Kubrick’in daha önce üzerinde çalıştığı ancak hayata bir türlü geçmeyen projesi “God Fearing Man” için çalışmalara başlandı.


Kubrick’in banka soyguncusu bir papaz olarak tarihe geçen Kanadalı Herbert Emerson Wilson’ın hayatından esinlenerek kaleme aldığı “God Fearing Man”in, 2014 yılında hazırlıklarına başlanmıştı. Ancak bilinmeyen nedenlerden ötürü proje daha sonra askıya alınmıştı. Eğer mini dizi 2014 yılında çekilebilseydi, başrolünü ise o yılların gündemdeki ismi Michael C. Hall oynayacaktı.

 

Stanley Kubrick’in 2014 yılında askıya alınan projesinin senaryosundan uyarlanacak olan “God Fearing Man”in prodüksiyonuna 2020’de başlanması planlıyor. Oyuncu kadrosu ve yönetmeni hakkında henüz bir bilgi bulunmayan “God Fearing Man”, 4 saatlik bir mini dizi olarak televizyon ekranlarında yerini alacak.

 

Henüz hakkında çok fazla bilgi bulunmayan proje, ismiyle bile bizleri heyecanlandırmaya yetti. Konu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

 

Stanley Kubrick filmlerini hatırlamak isterseniz, sizler için 38. İstanbul Film Festivali kapsamında gösterilen Kubrick filmlerini derlediğimiz listeye buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.