Marvel Sinematik Evreninde Yeni Düşman Mandarin mi?

16.05.2019 17:06
Marvel Sinematik Evreninde Yeni Düşman Mandarin mi?

Marvel Studios yöneticisi Kevin Feige, internet üzerinden gerçekleşen soru-cevap etkinliğinde yeni düşmanın Mandarin olabileceğini ima etti.

 

Marvel Sinematik Evreninde Iron Man filmlerinden tanıdığımız terörist organizasyon ''Ten Rings'', Tony Stark'ın Iron Man olmasında belki de en büyük rolü oynamıştı. Bu terörist grubun lideri Mandarin'in ise Iron Man 3 filminde bir sahtekar olduğu ortaya çıkmıştı. Daha sonra Marvel hayranları gerçek bir Mandarin olduğunu ve organizasyonu aslında onun yönettiğini anlamıştı.

 

5 yıl önce yayınlanan Marvel kısa filmi ''All Hail The King'' ise gerçek Mandarin'in varlığına işaret eden ipuçları barındırıyordu. Son 5 yıldır ise Marvel Sinematik Evreninde Mandarin'den ve Ten Rings'den ses seda çıkmıyordu. Ancak Kevin Feige Mandarin ve yönettiği terörist grubun yeniden ortaya çıkabileceği olasılığını yalanlamadı.

 

Reddit üzerinden gerçekleştirilen bir soru-cevap etkinliğinde Feige'ye ''Mandarin ve Ten Rings için gelecek planlarınız var mı?'' diye sorulunca Feige soruya kısaca ''Evet'' cevabını verdi.

 

Çok net bir gelişme gibi görünmese de Feige planlarına dahil olmayan konularda oldukça net bir biçimde ''şu anda gündemimizde değil'' tarzı açıklamalar yapmasıyla biliniyor. Bu yüzden sinemaseverler büyük ekranda Mandarin ile karşılaşırsa hiç şaşırmamalı!